Лудогорец пусна публикация относно жалбата на Черно море за съдийството

...
Лудогорец пусна публикация относно жалбата на Черно море за съдийството
Коментари Харесай

Лудогорец: За избягалите от час молим Съдийската комисия да повтори онлайн семинара

Лудогорец пусна обява по отношение на жалбата на Черно море за съдийството на Волен Чинков в дуела от през вчерашния ден, в който първенците победиха с 3:1. От клуба оповестиха, че единствено няколко клуба от елитната ни група са взели участие на онлайн семинара проведен от Съдийската комисия преди началото на сезона. 
Прочетете още
Ето какво написаха от Лудогорец:

На 12 февруари 2024 година в 18,30 ч. треньорският щаб на Лудогорец - Георги Дерменджиев, Тодор Живондов, Светослав Дяков, както и старши-треньорът на Лудогорец II Захари Сираков и асистентът му Емил Иванов, участваха на ОНЛАЙН семинар, на който им бяха презентирани противоречиви обстановки от съдийско естество, като най-вече е подчертано на дузпите и алените картони.

Бе детайлно разяснено по какъв начин специалистите в региона ги поясняват. А специалистите не бяха кои да е. Семинарът мина под егидата на заместник-председателя на Съдийската комисия на УЕФА Карлос Веласко и с присъединяване на ръководителя на Съдийската комисия на БФС Давид Борбалан.

По информация на Лудогорец от 34 поканени треньори от Първа и Втора лига в България са участвали само Константин Мирчев (Локо Пд), Александър Тунчев (Арда), Николай Митов (Монтана) и Райко Якимов, от чийто профил евентуално е следил треньорският щаб на Левски.

За избягалите от час молим Съдийската комисия да повтори онлайн семинара! Така доста ще се понижи броят на нелепите тъжби и заявления, които ще ни залеят в идния полусезон. Вече прочетохме една такава.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР