Лудогорец приема Славия в първия кръг от плейофната фаза на

...
Лудогорец приема Славия в първия кръг от плейофната фаза на
Коментари Харесай

Лудогорец протяга ръце към титлата при домакинството си на Славия

Лудогорец приема Славия в първия кръг от плейофната фаза на efbet Лига. Двубоят на „ Хювефарма Арена “ ще започва в 17:00 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT , както и на онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA . На уеб страницата Gong.bg може да наблюдавате всичко най-интересно от срещата в Разград.

През седмицата „ орлите “ изгубиха първия полуфинал от SESAME Купа на България с 2:3 от Левски, само че след мача треньорът Анте Шимунджа остана оптимист за класирането на отбора му за финала. „ Искаме да спечелим трофея, не сме се отказали. “

Лудогорец през днешния ден има късмет да стане първенец за 11-и следващ път при триумф над Славия. Срещу „ белите “ присъединяване няма да вземат осъдените Кирил Десподов, Антон Недялков и Игор Пластун. След санкции се завръщат Бърнард Текпетей и Клод Гонзалвеш. Разградчани са без загуба в шампионата напролет и нямат домакинство, в което да не са отбелязали попадение от началото на сезона.

Славия също претърпя проваляне в полуфинала за SESAME Купа на България, откакто отстъпиха на ЦСКА с 0:2 като хазаин. Треньорът на „ белите “ Златомир Загорчич съобщи: “Влязохме със боязън, удар и половина, а ни вкараха два гола. “ От управлението на клуба разкритикувах постъпките на „ алените “ почитатели.

Защитникът Ертан Томбак е осъден за днешния дуел, а под въпрос е Борислав Цонев.

„ Белите “ са в серия от пет гостувания в шампионата без триумф и позволи осем попадения във въпросните срещи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР