Лудогорец отново ще стане шампион на България, за 12-и пореден

...
Лудогорец отново ще стане шампион на България, за 12-и пореден
Коментари Харесай

Европейски статистици предрекоха 12-а поредна титла на "Лудогорец"

" Лудогорец " още веднъж ще стане първенец на България, за 12-и следващ път. Тази прогноза даде Международният център за спортни проучвания (CIES), който е основан в Швейцария, въз основата на свое задълбочено проучване измежду 32 шампионати в Европа. В предвиждането си за развоя на сезон 2022/23 анализът се опира на статистически модел, който включва представянето на тимовете през последните две акции, опита на актуалните футболисти на отборите, както и интензивността на клубовете на летния трансферен пазар.

Така се стига до извода, че " Лудогорец " ще победи с купата още един път. Прогнозата сочи, че на второ място ще се класира " ЦСКА-София ", а на трето - " ЦСКА 1948 ". В първата шестица ще влязат още " Черно море ", " Локомотив " (Пд) и " Славия " (в този ред). Интересното е, че на " Левски " е отредено едвам седмо място.

Директно изпадащи като 15-и и 16-и в крайното класиране пък ще бъдат " Пирин " и " Спартак " (Вн), а 14-и ще е " Ботев " (Вр), което би означавало трети следващ бараж за оставане в елита за врачани.

Изследването на CIES прогнозира още, че в петте огромни шампионати ще има единствено един нов първенец - " Интер " в Италия. В Англия се показва, че още веднъж ще победи " Манчестър Сити ", в Испания - " Реал ", в Германия - " Байерн ", а във Франция - " Пари Сен Жермен ".

Посочва се също, че в края на летния трансферен прозорец е допустима смяна на резултатите от разбора.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР