Лудогорец официално обяви в своя сайт, че футболистите и треньорите

...
Лудогорец официално обяви в своя сайт, че футболистите и треньорите
Коментари Харесай

Лудогорец обяви кога ще празнува спечеланата титла

Лудогорец публично разгласи в своя уебсайт, че футболистите и треньорите ще вдигнат 12-ата си извоювана купа при започване на юли. “Орлите ” нямаха готови празненства за вчерашния ден, когато победиха Черно море на “Тича ” и подпечатаха триумфа си в празненството.
 Лудогорец поздрави Илич и момчетата му, сподели за какво ЦСКА - София не е първенец и загатна 4 клуба Лудогорец поздрави Илич и момчетата му, сподели за какво ЦСКА - София не е първенец и загатна 4 клуба
Ето какво пишат от клуба:

ПФК Лудогорец уведомява своите почитатели, че награждаването за извоюваната 12-а купа ще се организира при започване на месец юли, защото сега футболистите са в къса почивка, а по-късно следва предварителен лагер. Клубът в допълнение ще разгласи елементи за церемонията по награждаването, която ще се организира на стадион " Хювефарма Арена ". 
 

От почитание към развоя на шампионата в неговия край Лудогорец не беше възнамерявал тържества за спечелването на купата. Организацията за тяхното осъществяване към този момент е в ход и скоро клубът ще разгласи детайлности.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР