Лудогорец иска сезонът в efbet Лига да се доиграе, но

...
Лудогорец иска сезонът в efbet Лига да се доиграе, но
Коментари Харесай

Лудогорец иска сезонът в efbet Лига да се доиграе без плейофите

Лудогорец желае сезонът в efbet Лига да се доиграе, само че без плейофите. Това е било мнението на разградчани, което те са показали в допитването, което ПФЛ направи до елитните клубове. Както е известно, всеки тим трябваше да прати своя вид за довеждане докрай на шампионата. " Орлите " са показали, че желаят да се доиграе единствено постоянния сезон.

Така отборът ще остане неосъществим на върха и ще завоюва девета поредна купа. На Лудогорец по стратегия му остават три дуела, защото има отсрочен мач с Арда. В предпоследния и последния кръг " зелените " гостуват на Левски и одобряват Ботев (Пловдив). Тимът има 9 точки задатък пред Левски, Локомотив (Пловдив) и ЦСКА, които са с идентичен актив от по 46 пункта. Преследвачите обаче са и с мач повече от разградчани.

Лудогорец към този момент освободи всичките си чужденци, които се прибраха по родните места. Така, в случай че бъде признат техният вид за доиграване на шампионата, тяхното завръщане става безпредметно. Разградчани ще са недостижими на върха и ще заложат на футболисти от втория тим и на българите от първия състав.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР