Лудогорец II провежда зимната си подготовка в Разград с амбицията

...
Лудогорец II провежда зимната си подготовка в Разград с амбицията
Коментари Харесай

Дубълът на Лудогорец се готви без нови, но с амбиции за по-добро представяне

Лудогорец II организира зимната си подготовка в Разград с упоритостта да се показа по-силно напролет. Старши треньорът Тодор Живондов работи с 18 полеви играчи и двама вратари. 

" Нямаме нови футболисти, няма и напуснали. Разчитам на същия състав, който игра през есента ", съобщи той. Специалистът посочи, че ще продължава да следи развиването на момчетата от Академията на [ампионите и всеки, който покаже качества, ще получи късмет във втория тим на клуба. 

Живондов прави оценка представянето на отбора през миналия полусезон, като доста положително в домакинските мачове и под упованията при гостуванията.

Първата контрола на дубъла на " орлите " е планувана за 18 януари (сряда). Срещата ще се играе в Разград, а противникът е Дунав (Русе). Три дни по-късно момчетата на Живондов ще срещнат Янтра (Габрово), още веднъж на собствен терен. 

На 23 януари Лудогорец II отпътува на лагер в Стара Загора. Там отборът ще се готви до края на месеца. Засега е уговорена една инспекция - с Ботев (Пловдив) II, като мачът ще се играе в Коматево. 

В проектите на треньорския щаб влиза още една контрола по време на престоя в южния град, само че за нея към момента се търси противник. След 31 януари тимът ще продължи подготовката си в Разград, където базата на клуба дава отлични условия. 

За 4 февруари е планувана последната контрола преди старта на пролетния полусезон. Съперникът е Етър, а двата отбора ще премерят сили на стадион " Гнездо на орли ".

Снимки: ludogorets.com

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР