Лудогорец и Янтра Габрово играят при резултат 1:1 в контролна

...
Лудогорец и Янтра Габрово играят при резултат 1:1 в контролна
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лудогорец - Янтра Габрово 2:2, гледайте на живо тук!

Лудогорец и Янтра Габрово играят при резултат 1:1 в контролна среща. Жосуе Са откри резултат още в 5-та минута. Костантин Иванов изравни в 44-та минута.

Срещата стартира с упования домашен напън на "зелените ", който даде резултат още в 5-та минута. След центриране от ъглов удар Жосуе Са нямаше по какъв начин да сбърка булвано на два метра пред вратата.

Гостите съумяха да вземат контрола върху топката и в 13-та минута Казаков опита шанса си отдалеко, само че неопределено. В 17-та минута юношата на домакините Петър Георгиев се опита да заплаши вратата на гостите с прекрасен шут, само че Цинцарски реагира на равнище.

В идващите 15-на минути темпото обаче доста падна, като бракът цареше в играта и на двата отбора, а в някои моменти се стигаше и до пререкания сред състезателите.

В 38-та минута Илкер Будинов добре финтира противник и центрира, само че нападател на Лудогорец по този начин и не стигна до другояче хубавото подаване. В 44-та минута гостите изравниха, откакто Константин Иванов заби топката във вратата на Лудогорец с удар с глава.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР