Лудогорец и Локомотив Пловдив са далеч пред останалите клубове що

...
Лудогорец и Локомотив Пловдив са далеч пред останалите клубове що
Коментари Харесай

Лудогорец и Локо Пд далеч напред в мачовете от Топ 6, ЦСКА - страда

Лудогорец и Локомотив Пловдив са надалеч пред останалите клубове що се отнася до извоювани точки в мачовете сред първите шест тима в efbet Лига. Разградчани са със единствено едно проваляне в деветте си срещи, в които са спечелили 20 точки. На второ място в тази ранглиста са смърфовете. Те също имат единствено една загуба (Лудогорец и Локо Пд си размениха по една победа) и са събрали 16 точки.

Трети в това нареждане е Арда с 10 точки, само че и с мач по-малко от останалите клубове.

Четвърти е ЦСКА, който към този миг дели второто място в класирането със състава на Локомотив Пловдив. Червените обаче имат цели 8 точки по-малко от смърфовете, когато става въпрос за дуели против топ тимовете на България.

Интересно за отбелязване е, че 8 точки против отобрите от първата шестица са спечелили Левски, Черно море и Ботев Пловдив, които са надлежно 7-ми, 8-ми и 10-и.

ЦСКА 1948 е със 7 точки в тези срещи, само че алените са изиграли мач по-малко по отношение на Лудогорец, Локо и ЦСКА.

С минимум точки е Берое - 6, а заралии завоюваха първата си победа през вчерашния ден, печелейки семейството си на ЦСКА с 1:0.

Друга любопитна детайлност е, че единствено един отбор от елита няма победа против тим от топ 6 и това е Царско село. Тимът на Стойне Манолов обаче може да се похвали с две равенства (1:1 в Разград и 1:1 в София) против водача Лудогорец.

Ето всички резултати сред тимовете в топ 6 на efbet Лига:
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР