Лудогорец допусна изненадващо поражение с 0:2 от Балкани в първия

...
Лудогорец допусна изненадващо поражение с 0:2 от Балкани в първия
Коментари Харесай

Лудогорец с тежка загуба в Косово

Лудогорец позволи изненадващо проваляне с 0:2 от Балкани в първия си мач от квалификациите за тазгодишното издание на Шампионската лига. Срещата на стадион " Фодил Вокри " в Прищина се оказа много по-тежка от предстоящото за родния първенец, който ще би трябвало да прави геройства в Разград, с цел да продължи присъединяване си в най-авторитетния клубен шампионат.

Във втората минута Аслак декор Витри стреля от отдалеченост, само че настрана от вратата. В началните минути на срещата Балкани владееше повече топката, само че не заплаши вратата на Серджио Падт. В 10-ата минута разградчани проведоха добра офанзива, само че последното подаване на Десподов към Тисера не сполучи. 

В 12-ата минута Грипши бе изведен с дълъг пас на добра позиция, но Падт излезе и улови топката.  В 21-ата минута се появи напрежение сред футболистите на двата тима на границата на наказателното поле, което бе потушено от израелския основен арбитър Гал Лейбовиц. Минута по-късно след серия от рикошети топката полетя към вратата на Лудогорец, само че Падт съумя да реагира по този начин, че да резервира мрежата си суха. 

В 23-ата минута след центриране от корнер футболистите на Балкани имаха искания за игра с ръка на Франко Русо в наказателното поле. Половин час след началото на дуела Фон Витри излезе наложително и на негово място в игра се появи Пипа. 

Половин час след началото на дуела Фон Витри излезе наложително и на негово място в игра се появи Пипа. В 34-ата минута Назми Грипши стреля от огромна отдалеченост, само че не откри очертанията на вратата. 

В края на първата част косоварите още веднъж имаха искания за дузпа, само че съдията бе безапелационен, че такава няма. В добавеното време на първата част Балкани поведе в резултата. След центриране в наказателното поле топката стигна до Меритон Кореница, който я изстреля във вратата на Падт за 1:0. 

Второто полувреме също не стартира добре за българския първенец. В 55-ата минута
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР