Lucasfilm планира безпрецедентно разширяване на Вселената на за платформата

...
Lucasfilm планира безпрецедентно разширяване на Вселената на  за платформата
Коментари Харесай

Междузвездни войни се клонира в множество сериали

Lucasfilm възнамерява невиждано разширение на " Вселената на " за платформата Disney +, с голям брой телевизионни сериали, разгласи президентът на компанията Катлийн Кенеди. За това оповестява РИА Новости, представена от БГНЕС.
По време на конференцията за вложителите на Disney +, Кенеди сподели, че има два огромни плана в развиването на историята на The Mandalorian. Един от сериалите ще бъде озаглавен „ Рейнджърите на Новата република ”.
 Няма край с филмите и сериалите за Междузвездни войни Няма край с филмите и сериалите за " Междузвездни войни "
Официално беше разгласен новия сюжет на бъдещите епизоди на " Междузвездни войни ", оповестява английският вестник The Independent, представен от...
Подготвя се и сериалът " Кеноби ", където Хейдън Кристенсен ще се върне към изиграната преди този момент роля на Анакин Скайуокър (известен още като антигероят в сагата - Дарт Вейдър).
Освен това Кенеди сподели първия филмов откъс на The Bad Batch, анимационното продължение на „ Войните на клонингите ”, както и анимацията „ The Story of a Droid ”.
„ Междузвездни войни “ е измислена от Джордж Лукас при започване на 70-те години. Шест епизода (първата и втората трилогия от три епизода) от филмовата сага са създадени през 1977, 1980, 1983, 1999, 2002 и 2005. През октомври 2012 година Лукас продаде Lucasfilm за 4,05 милиарда $ на корпорацията Walt Disney.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР