Ловецът на бежанци Динко Вълев се събира с шумна компания

...
Ловецът на бежанци Динко Вълев се събира с шумна компания
Коментари Харесай

Динко пирува с авери напук на Ковид забраните

Ловецът на бежанци Динко Вълев се събира с шумна компания всяка вечер в кръчма. В нея участват над 20 души, стана ясно от клип, който се върти в интернет. Той заля общественото пространство, което скочи против ямболията.

За да им е радостно на компанията, Динко кани оркестър музиканти, а певица извива глас, до момента в който тайфата отпред с Динко надига чашите една след друга. По-големите празненства са в почивните дни, само че има и къси събирания през седмицата.

Въпреки строгите ограничения против оправянето с пандемията от covid-19 Динко се събира с десетки души в малко пространство, несъмнено никой от тях не поставя маска. "Като има пандемия, не мога да се развличам ли? - попита посредством „ България Днес " ловецът на бежанци. - Всяка вечер се групирам с другари Това е моята кръчма, всеки е добре пристигнал. Никой не съм върнал. Пеем, пием, танцуваме. Мерки не съблюдаваме, няма по какъв начин да стоим на метър и половина “, добавя още Динко.

Ловец на бежанци въобще не се плаши от ковид. Той има рецепта против китайската болест. "Наблягам на домашната ракия и вирусът умира “, декларира гордо Динко.

on Nov 7, 2020 at 9:14am PST
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР