Ловеч пропищя от скандален катаджия, за който се оказва, че

...
Ловеч пропищя от скандален катаджия, за който се оказва, че
Коментари Харесай

Скандален катаджия развява пачки пари в патрулка

Ловеч пропищя от абсурден катаджия, за който се оказва, че води първокласен метод на живот. Йордан Петков има даже и язовир в региона. Не се тормози да показва какъв брой е състоятелен, като се снима с пачка пари от служебния автомобил, до момента в който е на дежурство със собствен сътрудник.
Според следствие на Йордан Петков е притежател на завод за произвеждане на железни произведения в Ловеч и къщата над него. Имотът е добит посредством покупко-продажба на търг от арбитър реализатор. А предходният притежател е подал тъжба до Министерство на вътрешните работи, тъй като съгласно него цехът е платен на безценица.
Петков е притежател и на още един завод в Дойренци, само че не и по документи.
Катаджията си разрешавал и постоянно прави инспекции на водачи, които не харесва или с които има пререкания. Николай Панайотов твърди, че откакто си е направил транспортна компания, катаджията не спирал да го тормози. Постоянно го спирал на пътя и му пишел актове.
Интересното е, че Йордан Петков е разследван от Вътрешна сигурност на Министерство на вътрешните работи за няколко закононарушения: укриване на приходи и контрабанда на цигари, насила и търговия с въздействие, пране на пари и данъчни закононарушения. Награждаван е обаче и за принос в работата му. След репортажа на Нова телевизия, в дома му са осъществени обиски. Има информация, че Йордан Петков самичък е подал молба за овакантяване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР