Лошото момче“ пристига ден преди официалното теглене Голямата звезда на

...
Лошото момче“ пристига ден преди официалното теглене Голямата звезда на
Коментари Харесай

Бадр Хари идва в Бургас с очарователната си съпруга Дафне

„ Лошото момче “ идва ден преди формалното изтегляне

Голямата звезда на GLORY Бадр Хари идва в България на 5 октомври, като с него с изключение на треньорът Майк Пасение, кондиционен треньор, теляк, доктор и защита, идва и част от фамилията му. С „ неприятното момче “ на международната организация идва очарователната му брачна половинка Дафне и вуйчо му Абделкадер, който държи да поддържа племенника си край белия корнер. Връзката сред Бадр и Абделкадер е доста мощна, което е известно и за на-близките другари на именития кикбоксьор. Абделкадер, който е търговец в Амстердам постоянно пътува с Бадр и до Мароко, където фамилията постоянно гостува в кралска резиденция благосъстоятелност на кралската фамилия.

Както Бадр, по този начин и брачната половинка му Дафне ще посети за първи път в България, като в проектите на красивия топмодел от Амстердам е идващото лято да докара и трите им дъщери. Момичетата към този момент остават в Нидерландия.

За Бургас ще пътуват и близо стотина мароканци, едни от най-верните почитатели на Бадр, които живеят на разнообразни точки по света. Сред искащите да пътуват до Бургас и зала „ Арена Бургас “ е 20-годишния принц Мулай Хасан, наследник на крал Мохамед VI, който е един от най-големите почитатели на Бадр Хари. Към този миг обаче от консулството на Мароко мълчат за вероятно посещаване у нас на кралския правоприемник.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР