Лошото момче на българското кино Асен Блатечки влиза в затвора.

...
Лошото момче на българското кино Асен Блатечки влиза в затвора.
Коментари Харесай

Асен Блатечки отива в затвора

Лошото момче на българското кино Асен Блатечки влиза в пандиза. Само че не, тъй като е направил престъпение. Това ще се случи в най-новия крими сериал „ Клетка “. Това е първият кино план на затворническа тема у нас, който от септември ще се излъчва по Нова телевизия. А в една от основните функции влиза точно Блатечки, на който ще партнират също и Гергана Данданова и Мартин Димитров.

Сюжетната линия на кино лентата наблюдава трагичната орис на една мощна и смела жена, изправена пред тежка морална алтернатива, в опит да избави детето си. Ужасяващ случай бележи завръзката на историята и прекатурва живота на основните герои, поставяйки ги пред непостижими трудности и напрегнати обрати.

На фона на персоналната и фамилна покруса, „ Клетката “ е роман за силата на духа и втория късмет. Поредицата визира настоящи публични тематики от родната реалност, измежду които борбата на дребния човек против корумпирана система, която трансформира почтени хора в нарушители.

Повдигнат е също въпросът за битката за опазване на достолепие в материалния свят, в който справедливостта постоянно е на страната на парите. Освен че пресъздава тежките условия в пандизите, сериалът е и метафора за вътрешната клетка, в която от време на време живеем.

Продуцент и създател на концепцията е Краси Ванков с компанията си „ Hidalgo Productions “, която стои зад триумфа на престъпната драма „ Братя “. Режисьори на лентата са Любомир Печев и Атанас Бончев-Наката.

В главния каст феновете ще видят още: Жаклин Дочева, Явор Ралинов, Веселин Петров, Веселин Калановски, Димитър Баненкин, Филип Гуляшки, Мира Бояджиева, Иванка Шекерова, Яна Кузова, Детелина Стойчева, а също и новите открития за телевизионния екран - младите и надарени артисти Маргарита Лъчезарова и Иван Горанов.

Сценарият на сериала е дело на Александър Чобанов, Нина Кисимова, Диляна Крайнева, Пламена Велковски, Георги Иванов и Николина Любенова. Оператори са Георги Гвоздев и Николай Стефанов, а композитор на саундтрака с музиката към поредицата е Марио Балтаджиев.

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР