Лоша новина от Германия! Четиримата строителни работници, загинали при рухването

...
Лоша новина от Германия! Четиримата строителни работници, загинали при рухването
Коментари Харесай

Трагедия! Загиналите в Хамбург строители са българи

Лоша вест от Германия! Четиримата строителни служащи, починали при рухването на скеле на огромен строителен обект в Хамбург, са български жители, оповестява ДПА, базирайки се на локалната организация за градско развиване.

Противопожарната работа заяви, че при разчистването на отломките са открити четири тела и че всички служащи, които по-рано бяха оповестени за изчезнали, към този момент са открити. 

Припомняме, скелето е било на осем етажа и е било издигнато над асансьорна шахта. Голямото количество парчета затрудняват избавителните действия.

Към момента на сриването, малко след 9:00 ч. (10:00 ч. българско време), на строителната площадка са работили сред 1300 и 1500 души, заяви един от ръководителите на обекта, представен от в. " Зюддойче цайтунг ". На мястото е изпратена тежка противопожарна техника и към 150 спасители.

Инцидентът е станал в строителната зона " Юберзееквартийр " в пристанищния регион " Хафен сити ", където се построяват търговски център, заведения за хранене, офиси и хотели. Това е една от най-големите строителни площадки в Хамбург.

Към момента няма данни за аргументите за случая, който е разследван от полицията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР