Лорейн Кели поздрави Филип Скофийлд и Холи Уилоуби, като каза,

...
Лорейн Кели поздрави Филип Скофийлд и Холи Уилоуби, като каза,
Коментари Харесай

Холи Уилоуби и Филип Скофийлд, приветствани като „добри хора“ от Лорейн Кели

Лорейн Кели поздрави Филип Скофийлд и Холи Уилоуби, като сподели, че са „ положителни хора “ и че й липсват, откогато двамата напуснаха тази заран на ITV.

Легендарният водещ на телевизионно предаване денем приказва за двойката, като Филип напусна This Morning през май 2023 година под сянката на „ неразумна, само че не и противозаконна “ спекулация с по-млад сътрудник от шоуто. Последствията накараха другарството му с Холи да получи голям удар и Холи в последна сметка разгласи, че ще си вземе тримесечна отмора от телевизионните си отговорности, с цел да може да прекарва повече време със фамилията си.

Говорейки с Woman & Хоум в ново изявление Лорейн сподели: „ Ако ми бяхте споделили при започване на [миналата] година, че Холи и Фил няма да вземат участие [в Тази сутрин], нямаше да ви допускам. Но знаете ли какво? Шоуто ще продължи. Тя ще се оправи. Той ще се оправи. В последна сметка. Всичко ще бъде наред. ”

Лорейн, чието шоу предшества „ Тази заран “ в дневните стратегии на ITV, добави: „ Те са положителни хора. Липсват ми....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР