Лора Дърн силно се надява Големите малки лъжи“ да се

...
Лора Дърн силно се надява Големите малки лъжи“ да се
Коментари Харесай

Лора Дърн силно се надява да има нов сезон на „Големите малки лъжи“

Лора Дърн мощно се надява „ Големите дребни неистини “ да се завърне и за трети сезон. В изявление за на пролетно-лятното фешън шоу на Ралф Лорън за 2023 година актрисата показа, че „ поддържа вярата жива “ за третия сезон на обичания сериал на HBO.„ Казвам, дано се надяваме “, добави тя. 

„ Нека продължим да питаме, може просто да се сбъдне. “
 Румен Радев ще желае гаранции за въздушния суверенитет на консултациите за кабинет 14 окт 2022 | " На идните съвещания за образуване на държавно управление ще диря отговор какви решения оферират партиите...
Друга актриса от сериала - Катрин Нютън - също показа сходно очакване и предпочитание пред  „ Обичам шоуто. То направи доста за моята кариера, работейки със страхотни артисти и страхотна история. Направи доста за малкия екран, тъй че доста бих желала да го снимаме  отново. "

„ Големите дребни неистини “ се излъчи в два сезона, от 2017 до 2019 година, с присъединяване на звезден актьорски състав –  Лора Дърн, Рийз Уидърспуун, Зоуи Кравиц, Никол Кидман, Шайлийн Уудли, Мерил Стрийп и доста други. Сериалът получи самопризнание от рецензията и публиката и бе отличен с доста награди " Еми " и " Златен Глобус ".

Кидман, Уидърспуун и част от другите артисти, играли в сериала, употребяват всеки мотив, с цел да заявят желанието си за сезон 3, откогато сериалът завърши през 2019 година, само че към този момент всичко е единствено в областта на слуховете и догатките.

 
               

Програмният шеф на HBO  коментира вероятен нов сезон на сериала на презентация на мрежата през юли 2019 година, дни след финала на втори сезон на шоуто.

„ Никога не казвай в никакъв случай “, сподели той пред кореспонденти тогава. И продължи с коментара, че за него „ на пръв взор няма явна история след втори сезон “, само че пък зрично акцентира, че е отворен за продължение.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР