Лондонското летище Хийтроу ще отвори бързи писти за напълно ваксинирани

...
Лондонското летище Хийтроу ще отвори бързи писти за напълно ваксинирани
Коментари Харесай

Летище Хийтроу се готви да пуска ваксинирани срещу коронавирус с предимство

Лондонското летище " Хийтроу " ще отвори " бързи писти " за изцяло имунизирани идващи, заяви The Guardian. Идеята е опит от страна на авиоиндустрията да окаже напън върху държавното управление на Англия преди предстоящото на следващия ден (8 юли) оповестяване на детайлностите от проекта на държавното управление да приключи условието идващите от " оранжеви " страни да се самоизолират, прибавя БГНЕС.

Първоначално схемата ще включва изцяло имунизирани доброволци, пътуващи с определени полети от Атина, Лос Анджелис, Монтего Бей и Ню Йорк.
 Анализ: Опасност във Англия от заразяване на 2 млн. души с COVID-19 Анализ: Опасност във Англия от заразяване на 2 млн. души с COVID-19
Във Англия съществува заплаха от заразяване на 2 000 000 души с COVID-19 през това лято, което евентуално значи, че други...

Главният изпълнителен шеф на " Хийтроу " Джон Холанд-Кей е на мнение, че този пилотен план " ще ни разреши да покажем, че инспекциите на имунизационния статус преди тръгване и идване могат да се правят безвредно по време на чекирането, тъй че от 19 юли изцяло имунизираните пасажери да избегнат карантината ".

На същото мнение е и основният изпълнителен шеф на Virgin Atlantic Шай Вайс, който съобщи: " За да се възползва от преимуществата на водещата имунизационна акция в Обединеното кралство, държавното управление на би трябвало да предприеме дейности за унищожаване на самоизолирането на изцяло имунизирани пасажери, идващи от " оранжеви " страни и не по-късно от отварянето на локално равнище на 19 юли ".

Англия към този момент изостава от Съединени американски щати и Европейски Съюз и продължаващият прекомерно внимателен метод към интернационалните пътувания ще повлияе в допълнение на икономическото възобновяване и на поставените на карта 500 000 работни места в Обединеното кралство, считат мнозина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР