Лондонският квартал Гринуич стана първият в Англия, който поиска от

...
Лондонският квартал Гринуич стана първият в Англия, който поиска от
Коментари Харесай

Лондонски квартал иска всички училища на територията му да обучават онлайн

Лондонският квартал Гринуич стана първият в Англия, който изиска от всички учебни заведения на негова територия да стартират образование онлайн от вторник, поради увеличаващите се от ден на ден случаи на заразявания с COVID-19.

Управителят на общината Дани Торп, който е от Лейбъристката партия, разпрати писма до родителите и учителите, с цел да ги осведоми, че мярката е изцяло оправдана, поради извънредно огромния риск от вируса.

Училищните здания могат да останат отворени само за децата на хората с основни специалности и тези, за които не могат да бъдат полагани грижи в домовете им. Профсъюзът на заетите в образованието съобщи, че решението е рационално. Според профсъюза локалните управи би трябвало да поемат надзор, тъй като централното държавно управление бяга от отговорност.

Но от Министерството на образованието оповестиха, че народен приоритет е учебните заведения да останат отворени.

Би Би Си разяснява, че ходът на воденото от лейбъристи ръководство на Гринуич ще се одобри като провокация от държавното управление.

На учебните заведения, които изявиха предпочитание да преминат към онлайн образование бе припомнено, че по закон те могат да бъдат задължени да останат отворени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР