Лондонската седмица на модата ще се проведе изцяло дигитално и

...
Лондонската седмица на модата ще се проведе изцяло дигитално и
Коментари Харесай

Лондонската седмица на модата онлайн - slava.bg

Лондонската седмица на модата ще се организира напълно цифрово и дефилетата на дамска и мъжка мода ще бъдат обединени, оповестиха уредниците, представени от електронното издание на в. "Гардиън ", представени от Българска телеграфна агенция.
Събитието ще е през юни и ще включва мултимедийни детайли като изявленията, подкасти и цифрови шоуруми, като се планува да е със свободен достъп на публиката.

По сходен метод бяха извършени стилните седмици в Шанхай и в Москва, които бяха проведени онлайн поради ограниченията за обществено разграничаване, наложени в резултат на пандемията от ковид.
"Със основаването на културна платформа за стилната седмица ние приспособяваме цифровите нововъведения, с цел да удовлетворят изцяло днешните потребности и даваме начало на нещо, върху което да надграждаме като световен модел в бъдеще ", сподели изпълнителният шеф на Британския фешън съвет Карълайн Ръш. "Надяваме се другата страна на тази рецесия да е обвързвана с устойчивостта, творчеството и сътворяваме артикул, който оценяваме високо, почитаме и обичаме ", добави тя.
От съвета предвидиха пред в. "Гардиън ", че промишлеността, която разчита на фрилансъри, е застрашена да загуби половината от работната си мощ до края на 2020 година

Обичайно натовареният фешън календар изпадна в безпорядък поради пандемията. През март бе оповестено, че седмиците на модата в Лондон, Париж и Милано се отсрочват или анулират. Отменени бяха основни събития като галата в нюйоркския музей "Метрополитън ", премиите на Съвета на американските фешън дизайнери и премията за млади дизайнери на "Ел Ве Ем Аш ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР