ЛОНДОН (АП) — Депутатите на Обединеното кралство призоваха в сряда

...
ЛОНДОН (АП) — Депутатите на Обединеното кралство призоваха в сряда
Коментари Харесай

Опитът на законодателите на Обединеното кралство да гласуват за прекратяване на огъня в Газа се превърна в хаос

ЛОНДОН (АП) — Депутатите на Обединеното кралство приканиха в сряда за преустановяване на огъня във войната Израел-Хамас — само че едвам откакто десетки напуснаха на Камарата на общините в символ на митинг против метода, по който е извършено гласуването.

Депутатите обсъждаха три обособени резолюции, свързани с войната. Всички бяха значително алегорични и необвързващи за държавното управление.

Но Народното събрание изпадна в безпорядък, защото законодатели от ръководещите консерватори и опозиционна партия упрекнаха ръководителя на Камарата на общините Линдзи Хойл, че нарушава парламентарната процедура.

Хаосът избухна по време на спор по предложение на опозиционната Шотландска национална партия или SNP, призоваващо за неотложно преустановяване на огъня, освобождение на всички израелски заложници, арестувани от Хамас, и „ завършек на груповото наказване на палестинския народ. ”

Основната опозиционна Лейбъристка партия, която е разграничена по отношение на това какъв брой мощно да подлага на критика Израел, предс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР