Локомотив София завърши наравно 0:0 у дома срещу Царско село

...
Локомотив София завърши наравно 0:0 у дома срещу Царско село
Коментари Харесай

Локомотив (София) и Царско село си разделиха по точка с 0:0

Локомотив София приключи наедно 0:0 вкъщи против Царско село в среща от футболния шампионат.

В петата минута Александър Любенов се оправи с шут на Реди Каса, а " червено-черните " дадоха отговор с опит за гол на Йоргос Кацикас след центриране от фаул на Мики Орачев.

В 34-ата минута Орачев центрира към Димитър Митков, чийто удар от близко беше избавен от Хадим Ндиае.

В края на първата част Пламен Крумов и Владимир Семерджиев се сблъскаха, като халфът на Локомотив беше изнесен на носилка, до момента в който бранителят на Царско село беше сменен на почивката.

Пламен Крачунов пропусна да даде задатък за " червено-черните " след центриране от корнер 10 минути след началото на второто полувреме, до момента в който в отсрещното наказателно поле Венцислав Христов би неопределено, откакто беше изведен зад отбраната на домакините.

В 68-ата минута Реди Каса стреля в навън след двоен отново с Айб Абу.

Близо четвърт час преди приключване на постоянното време бранителят Крачунов получи нов късмет да стреля с глава, само че още веднъж беше неакуратен.

В последната секунда на спомагателното време домакините имаха късмет да осъществят уверено попадение, топката се озова покрай Йоргос Кацикас, само че бранителят на домакините не се ориентира добре след осъществяване на фаул и последвалото безредие в наказателното поле на Царско село.

Локомотив има актив от 29 точки на второ място във втората четворка на втората осмица, до момента в който " царете " са с осем точки по-малко на четвърто място.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР