Локомотив ще заеме временно два милиона лева на Община Пловдив

...
Локомотив ще заеме временно два милиона лева на Община Пловдив
Коментари Харесай

Локомотив заема два милиона лева на Община Пловдив

Локомотив ще заеме краткотрайно два милиона лв. на Община Пловдив от средствата, планувани за строителството на стадион " Локомотив ", оповестиха от клуба на последователите на " черно-белите " след среща в общината. 
Прочетете още
На срещата е било отправено предложение за прекачване на сума на стойност 2 000 000 лв. от общата сума в размер на 2 820 000 лв. за Спортен комплекс " Локомотив " от бюджета на Пловдив за 2022 година към този за 2023 година. Така неизползваните все още средства ще бъдат краткотрайно заети на общината за финансиране на финансовите разноски на града за 2022 година и ще бъдат върнати назад следващата година.
" Тъй като все още тази сума към момента не е усвоена, в името на Пловдив и като демонстрация на обществена отговорност и принадлежност, не възразяваме тя да бъде предоставена за подкрепяне на разплащанията в края на годината ", разясниха от фенклуба на Локомотив (Пловдив). 
Привържениците на " черно-белите " оповестиха, че кметът на Пловдив Здравко Димитров е подсигурил, че средствата в размер на два милиона лв. ще бъдат планувани в бюджета на града за следващата година и ще бъдат възобновени на клуба за потребление за задачите, за които са в началото отпуснати.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР