Локомотив ще изиграе днес първото си домакинство през втория полусезон

...
Локомотив ще изиграе днес първото си домакинство през втория полусезон
Коментари Харесай

Локо с първо домакинство за новата година

Локомотив ще изиграе през днешния ден първото си домакинство през втория полусезон в състезание. " Смърфовете " са домакини на Царско село на " Лаута " в 15:00ч.

В първия кръг от втория полусезон Локо загуби с 1:2 гостуването си на Левски, а Царско село загуби семейството си на Берое също с 1:2.

Двата тима се срещнаха в София в първия мач сред двата отбора през този сезон и тогава " смърфовете " съумяха да победят с 2:0.

В състава на Царско село има двама някогашни играчи на Локомотив - Мартин Кавдански и Пламен Крумов, които са извеждали отбора и с капитанската лента в някои дуели. В тима на гостите е и Николай Николаев, който играе като преотстъпен до края на сезона в Царско село.

Локомотив е осми с 25 точки и се бори за влизане в топ 6, а Царско село е на дъното с 11 точки ще се опита да се избави.

В Локомотив има кадрови за дуела, тъй като осъдени са Мартин Паскалев и Александър Василев. Очаква се дебют за пловдивчани да направи най-новото попълнение Райън Бидунга.

Съдия на дуела ще е Иво Андреев.

Вероятни сформира:

Локомотив: Лукас Рейдър, Милош Петрович, Райън Бидунга, Кристиан Гомис, Йосип Томашевич, Петър Витанов, Бирсент Карагарен, Парвиз Умарбаев, Лукас Салинас, Димитър Илиев, Преслав Боруков
Царско село: Иван Дерменджиев, Мартин Кавдански, Валентино Пулиезе, Джереми Петрис, Реди Каса, Андрей Йорданов, Пиер Зебли, Давиде Масела, Мбуямба-Седрик Каломбо, Давиде Витурини, Пламен Крумов
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР