Локомотив (Пловдив) следи ситуацията около нападателя Димо Бакалов и при

...
Локомотив (Пловдив) следи ситуацията около нападателя Димо Бакалов и при
Коментари Харесай

Локо ще пробва да си върне Димо Бакалов

Локомотив (Пловдив) следи обстановката към нападателя Димо Бакалов и при опция ще си го върне. Той носи черно-бялата фланелка от сезон 2015/16 до края на 2017/18. В този интервал изигра 78 турнирни дуела, в които осъществя 14 гола. След това крилото отиде в Лудогорец. След края на акцията Димо напусна разградчани и сега е свободен сътрудник. Желанието на 31-годишния футболист е да си откри тим в чужбина, само че Локомотив (Пд) също е алтернатива.

" Димо е доста добър футболист. За него има място в състава ни, вратите са отворени. Не знам обаче дали ще можем да отговорим на финансовите му условия. Аз го желая ", съобщи треньорът Бруно Акрапович.

" Черно-белите " организираха нощес една подготовка, като в нея ефективно присъединяване взе и новият треньор на вратарите Стоян Колев. Днес ще бъде взето решение и по кое време тъкмо отборът ще замине на лагер в Боровец - следобяд или в петък. От клуба изчакват резултатите на част от играчите, които бяха инфектирани с ковид. В околните дни към тима би трябвало да се причислят и задграничните футболисти, които да изкарат експериментален интервал. Желанието на Бруно Акрапович е да ги види в контролата против Локомотив (Горна Оряховица), която е планувана за неделя. Треньорът опроверга информациите, че петима от иностранците към този момент са почнали проби. " Няма такова нещо, чакаме. Просто съм взел много юноши да упражняват с първия тим, а последователно към заниманията се завръщат и част от инфектираните с ковид ", съобщи наставникът.

Локо към този момент притегли нападател. Тимът се укрепи с Георги Минчев от Царско село.

" Тема спорт "
Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР