Локомотив Пловдив излиза тази вечер с амбицията да бие Арда

...
Локомотив Пловдив излиза тази вечер с амбицията да бие Арда
Коментари Харесай

Локо излиза за първа победа на Лаута, Тунчев негодува за пря...

Локомотив Пловдив излиза довечера с упоритостта да бие Арда и да завоюва първа победа на Лаута през този сезон. Двубоят е от 20.15 часа и ще бъде управителен от русенският рефер Ивелин Занев. Черно-белите са в незапомнена суша за триумфи вкъщи. За състезание те не са печелили от месец май предишния сезон.

Треньорът на Локо Александър Тунчев няма кадрови проблеми. Той имаше опцията да организира две занимания с тримата национали, които се върната в сряда от международните квалификации на държавния ни отбор. Тунчев обаче възнегодува от офанзивите към капитана Димитър Илиев, поради пропусната дузпа против Литва: " Разговарях с Митко Илиев и не считам, че е в дупка. Не се усеща съвършено след пропуща във Вилнюс, сигурно не му е прелестно, само че той е умел футболист, който е видял доста.

Тъпото е, че в този момент чак му мислят прякори поради пропуща. Бил Митко Дузпата.... Той постоянно е бил дузпите по този метод и ги е вкарвал. Как пък тогава никой не означи, че стреля доста добре от бялата точка?! ".

За Арда под въпрос са Румен Руменов и Жуниньо, а тимът победи с 3:0 Марица Пловдив в контрола. Давид Кики записа 90 минути при триумф на Бенин, а отборът от Кърджали е единствено с 1 победа в последните 6 срещи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР