Локомотив (Пд) завърши 1:1 като домакин срещу считания за абсолютен

...
Локомотив (Пд) завърши 1:1 като домакин срещу считания за абсолютен
Коментари Харесай

"Локомотив" съхрани шансове да отстрани "Копенхаген"

" Локомотив " (Пд) приключи 1:1 като хазаин против считания за безспорен любимец ФК " Копенхаген " в първи мач от III квалификационен кръг в шампионата Лига на конференцията. Това остави положителни шансове на пловдивчани за реванша на 12 август в датската столица.

Вицешампионът на България не се стъписа пред по-класния си противник и даже съумя да поведе в резултата от дузпа. Тя бе отсъдена в 60-ата мин. за нарушаване против национала Бирсент Карагарен, който преди този момент в 40-ата мин. бе улучил напречната греда. Наказателният удар бе изпълнен тъкмо от Димитър Илиев - 1:0.

Това предизвика " Копенхаген " да ускори натиска. В 74-ата мин. резервата Пеп Биел съумя да изравни след осъществяване на директен свободен удар. Само две минути по-късно датчаните имаха отлична опция да поведат от дузпа, отсъдена за нарушаване на Милош Петрович против Кевин Дикс. Камил Вилчек обаче улучи левия непряк дирек.

До края " Локомотив " също имаше опция да означи победно попадение, само че шут на Карагарен беше избит от Виктор Нелсон.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР