Локо Пд ще отвори “Южната трибуна за домакинството срещу Левски

...
Локо Пд ще отвори “Южната трибуна за домакинството срещу Левски
Коментари Харесай

Отварят Южната трибуна на „Лаута“ за мача с Левски

Локо Пд ще отвори “Южната ” естрада за семейството против Левски от 4-ия кръг на родното състезание, разбра “Тема Спорт ”. Двубоят е очакван за уикенда на 4-5 август, а сега текат завършителните действия по построяването на оборудването. Именно в него ще се намира и бранша за гостуващи почитатели, който ще е с потенциал хиляда души и ще бъде заграден с голям плексиглас, който ще отделя гостуващите от домакинските почитатели. По този метод съвсем ще се отстрани и потребността от буферна зона сред двете публики. Черно-белите пробваха да завършат ремонта и да пуснат в употреба трибуната още за дербито на Пловдив от първия кръг, като в слагането на седалките се включиха и почитателите на отбора, само че времето се оказа незадоволително.
Прочетете още
По-сериозният проблем пред управлението на смърфовете е обвързван с подготвителната база, която се намира в жилищен регион “Тракия ”. Както е известно клуба получи на концесия 49 декара, на които трябваше да бъдат построени терени за подготовка на тимовете от Академията. Според капиталовите проекти от 2020 година градежът на съвременна футболна база щеше да коства 6.35 млн лв.. Разрешителното за градеж бе издадено преди 3 години, а един от притежателите на клуба Христо Крушарски даде обещание през февруари тази година, че до лятото ще има построени два терена. Към този миг обаче теренът е изравнен, само че предстоят изкопни работи за дренаж и чак тогава може да се стартира със същинската работа по терените.

Проблемът е, че в случай че до ноември няма нищо издигнато, то Локо Пд може да загуби концесията на подготвителната база, защото не се съблюдават поетите задължения и периоди.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР