Логан Пол и Нина Агдал станаха родители.Пол и годеницата му

...
Логан Пол и Нина Агдал станаха родители.Пол и годеницата му
Коментари Харесай

Известен инфлуенсър стана баща за първи път

Логан Пол и Нина Агдал станаха родители.

Пол и годеницата му Агдал оповестиха, че стават родители на момиченце с обява в обществената мрежа Instagram.

" Есме Агдал Пол се появи ", двойката озаглави обявата, която включваше фотоси и видеоклипове на тях с новороденото в болничното заведение.

Първата фотография е уловила топлата прегръдка на тричленното семейство, сгушено дружно на болничното легло. След това, в прочувствено видео, Агдал нежно гали главичката на бебето си, до момента в който Есме лежи спокойно на голите гърди на татко си.

Публикацията беше посрещната с доста обич и положителни пожелания от почитатели, другари и семейство, изключително от Джейк Пол, братът на Логан, който разяснява: " Това е полуда. Толкова съм благополучен за теб. "

" Баба Пами също ще се намеси!! Благодаря ви, Логан и Нина, благодаря ви, че доведохте този дребен ангел в нашето семейство!!! Най-доброто събитие до момента!!! " написа майката на Джейк и Логан, Пам Степник.

Друг инфлуенсър, Дан Александър, прочут още като Official Odd Danny, също се причисли към серията от пожелания, като написа " Айй, поздравления, дребосъче! ", до момента в който Аманда Черни написа: " Тя към този момент има очите на Нина, красавице! Поздравления за семейство Агдал Пол "

Нина и Лоугън за първи път разкриха бременността си през май, когато тя сподели бебешката си издутина на събитието на аления килим за празненството по представянето на изданието за бански костюми на Sports Illustrated в Ню Йорк.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР