Loading the player...Бившият кмет на район “Младост” Десислава Иванчева, която

...
Loading the player...Бившият кмет на район “Младост” Десислава Иванчева, която
Коментари Харесай

Десислава Иванчева пред BG VOICE: Политическа репресия беше нашият арест, този на Борисов не е

Loading the player...
Бившият кмет на регион “Младост” Десислава Иванчева, която бе зрелищно задържана преди 4 години, разяснява пред BG VOICE ареста на Бойко Борисов, който бе избран от деятелите на ГЕРБ като “политическа репресия”.

” Ако би трябвало да съпоставяме, двата ареста- нашият и този на Борисов радикално се разграничават, нямат нищо общо.  Сега не видяхме полицейщина, както се твърди. Адвокатът му е позволен при него, а при нас близо 3 часа подобен нямаше. Нямаше представление, както при нас, когато ни държаха на улицата 12 часа, с белезници на гърба, Борисов беше без белезници даже.”, изясни Иванчева.

Тя описа, че основният прокурор Иван Гешев персонално е съблюдавал всяко деяние при ареста им и не е допускал при тях юрист, или доктор. По думите на бишия кмет на “Младост”, точно Гешев има отношение към  общественото линчуване пред медии, хора и институции, на което бяха подложени двете със заместничката и Биляна Петрова.

” При нас презумпцията за непорочност я нямаше.  Това с политическите репресии, за които в този момент приказват от ГЕРБ са нелепости, ние бяхме репресирани, а те сега заблуждават хората.”, безапелационна бе Десислава Иванчева.

“Тогава, никой не се възмущаваше от нашия арест, в този момент стачкуват.”, посочи още тя.  И добави, че съгласно нея е неморално  Гешев да стои на върха на правораздаването в България.

” Гешев е позор за прокуратурата. Всичко, което бе осъществено по отношение на нас, се позволи с помощта на него.”, съобщи Иванчева и изясни, че това което е направил Бойко Рашков е доста самоуверено, тъй като ответен удар сигурно ще има.

“Аз не имах вяра, че ще доживея такова нещо, да арестуват Бойко Борисов”,  сподели Иванчева.

В умозаключение, някогашният кмет на столичния регион “Младост” съобщи, че все пак, има вяра, че закона и положителното ще победи и изрази вяра, че ще има последици и всичко ще се разследва  ще даде резултат.

“Не може хората да живеят в боязън, не би трябвало.  Вярвам, и че на нашата 3-та  инстанция ще се спазят законите и всичко ще е наред най-после.”, оптимистично приключи Десислава Иванчева.

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР