Задържането на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова, както

...
Задържането на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова, както
Коментари Харесай

Депутатите от ЕНП: Арестуването на Бойко Борисов е незаконно

Задържането на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова, както и обиските в домовете им, са в прорез с върховенството на закона, е заключението на евродепутатите от ЕНП, които пристигнаха на проучвателна задача у нас след акцията против знакови лица от принадлежащата към групата партия ГЕРБ.

„ Не е добре, в случай че някой се пробва да наруши законодателството и след това да каже: “Нарушавам законодателството, нарушавам върховенството на закона, тъй като желая да защитя върховенството на закона. ” Ако желаеме да защитим върховенството на закона всички ние би трябвало да действаме в сходство с върховенството на закона “, съобщи Моника Холмайер от Комисията по бюджетен надзор на Екологичен потенциал.

Според нея дейностите на Министерство на вътрешните работи не са били в сходство с българското и европейското законодателства и е смайващо, че „ човек, упрекнат в съществени закононарушения, се явява очевидец “ (вероятно се засяга Васил Божков – б.р.).

„ Една политическа мощ в държавното управление се пробва да унищожи опозицията и да каже, че предходното държавно управление е отговорно за корупцията “, добави Моника Холмайер, представена в формалното известие.

Европейската прокуратура би трябвало да работи умерено и без интервенция от страна на българското държавно управление, акцентират евродепутатите от политическото семейство на ГЕРБ.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР