Ливърпул записа трета последователна победа в английската Висша лига, надигравайки

...
Ливърпул записа трета последователна победа в английската Висша лига, надигравайки
Коментари Харесай

Ливърпул вкара четири на Борнемут за едно полувреме за най-убедителната си победа през сезона

Ливърпул записа трета поредна победа в британската Висша лига, надигравайки безапелационно с 4:0 като посетител Борнемут в среща от 21-ия кръг на шампионата.

Двубоят на " Виталити Стейдиъм " в Южна Англия мина при нулево първо полувреме, само че след почивката гостите, водени от Юрген Клоп, се развихриха и стигнаха до най-убедителния си триумф от началото на акцията в шампионата.

Дарвин Нунес даде задатък на " мърсисайдци " в 49-ата минута с акуратен удар по тревата, възползвайки се от асистенция на Диго Жота.

Впоследствие самият португалец пък направи преднината на своя отбор класическа, вкарвайки две попадения в 70-ата и 79-ата минута.

До края остана време и за Нунес да се разпише за повторно в мача, оформяйки крайното 4:0 в 93-ата минута.

С триумфа Ливърпул усили задатъка си на върха в подреждането и още веднъж излезе на 5 точки пред втория Манчестър Сити, който обаче има изиграна една среща по-малко. В същото време Борнемут заема 12-ата позиция с 25 пункта.



В ранния дуел от неделната стратегия Шефил Юнайтед и Уест Хям не се победиха, завършвайки при зрелищно тъждество 2:2 на " Брамал Лейн ".

Хиксът остави " чуковете " на 6-ото място в класирането с 35 точки, до момента в който " остриетата " не престават да са на дъното с едвам 10 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР