Ливърпул записа очакван успех при домакинството си на Мидтиланд с

...
Ливърпул записа очакван успех при домакинството си на Мидтиланд с
Коментари Харесай

Ливърпул с икономичен успех над отбора на Краев, националът ни поигра 9 минути на Анфийлд

Ливърпул записа предстоящ триумф при семейството си на Мидтиланд с 2:0. Юрген Клоп съумя да спести силите на част от своите титуляри, залагайки на футболисти, които получават по-редки шансове за изява. " Червените " се разписаха на два пъти след паузата. Първо означи Диого Жота, а надълбоко в даденото време, от дузпа, името си измежду голмайсторите добави резервата Мо Салах.

Единственият българин през този сезон в Шампионската лига - Божидар Краев, се появи в игра за датчаните в 81-ата минута.
 Манчестър Сити победи Олимпик (Марсилия) с 3:0 в Шампионската лига
Олимпик (Марсилия) се оказа елементарно затруднение за Манчестър Сити

Селекцията на Пеп Гуардиола господства на " Стад Велодром " - 3:0

Двубоят на " Анфийлд " можеше да има сензационно начало. В 3-ата минута Андерс Дрейер получи подаване и се измъкна от отбраната на противника. Силният му изстрел обаче бе отразен от Алисон, който посредством изявата си потвърди за какво е толкоз значим състезател в селекцията на Юрген Клоп.

Германският управител гледаше невярващо в 30-ата минута, когато една от дребното му варианти за централен бранител - Фабиньо, се контузи и трябваше да бъде сменен наложително от младока Рийс Уилямс.
 Снимка 502706
Източник:

В края на първата част " алените " можеха да поведат посредством Джеймс Милнър, само че защитник на Мидтиланд блесна с точна реакция и съумя да го блокира.

Ливърпул стигна до попадението в 55-ата минута. Мърсисайдци сътвориха качествена тройна композиция сред Шакири, Александър-Арнолд и Жора, която приключи с попадение на португалския национал. Именно швейцарецът можеше и да удвои малко по-късно, само че изпусна точния миг и топката му бе отнета.
 Шахтьор и Интер приключиха 0:0 в Шампионската лига
Шахтьор не се даде и на Интер, относително спокоен мач за българския арбитър Георги Кабаков

0:0 в украинската столица

До края и двата отбора си размениха по едно рисково състояние посредством Драйер и Фирмино. Така се стигна до 91-ата минута, когато Паулиньо влезе твърдо в опита си да почисти една топка и реферът Рачковски отсъдид дузпа за Ливърпул. Мо Салах се нагърби с нейното осъществяване и оформи крайното 2:0.

В идващия кръг Ливърпул гостува на непредвидимия отбор на Аталанта. Мидтиланд приема на собствен терен Аякс.

ЛИВЪРПУЛ - МИДТИЛАНД 2:0

1:0 Жота (55 " ), 2:0 Салах-дузпа (90+3 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР