Ливърпул вдигна летвата за всички останали отбори във Висшата лига,

...
Ливърпул вдигна летвата за всички останали отбори във Висшата лига,
Коментари Харесай

Ван Дайк: Вдигнахме летвата на съвсем различно ниво

Ливърпул подвигна летвата за всички останали тимове във Висшата лига, сигурен е един от водачите на британските първенци Върджил ван Дайк. Той и неговите съотборници завоюваха купата в четвъртък вечер, когато Манчестър Сити загуби с 1:2 на терена на Челси.

Холандският бранител на Ливърпул сподели в изявление за BT Sport: " Невероятно е, че съм част от този тим на Ливърпул. Миналата година спечелихме Шампионската лига, а в този момент ще вземем и купата във Висшата лига. Специално за шампионата, там вдигнахме летвата на напълно друго равнище. Направихме го с неизменност и го направихме с класа.

Champeones!

The celebrations are well underway in Liverpool!

Virgil van Dijk joins #PLTonight along with the rest of the Liverpool squad!

Sorry @RioFerdy5.. pic.twitter.com/knGmhhv6sK
— Football on BT Sport (@btsportfootball) June 25, 2020 " Чувството е просто фантастично. От момента, в който се причислих към този тим, ние всички сме дружно, държим един на различен и се поддържаме. От хората в Мелууд, през тези на стадиона и до футболистите, несъмнено. Ние всички желаеме едно и също, а отвън терена имаме невероятна връзка ".

Ливърпул завоюва 28 от последните си 31 мача във Висшата лига и може да счупи върха на Манчестър Сити от 100 точки единствено в границите на един сезон. Този връх бе подложен преди две години, когато тимът на Хосеп Гуардиола приключи на 25 точки пред " алените ".

Капитанът Джордан Хендерсън изясни, че мениджърът Юрген Клоп е с съществена заслуга за трофея.

" Той промени всичко още сега, в който прекрачи прага. Всички го последваха и резултатите са налице. Приключението ни от първия му ден до купата беше в действителност доста, доста особено. Той е страховит водач и страховит човек. Имаме цялостно доверие в него ", сподели Хендерсън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР