Ливърпул уреди капитана на Щутгарт Ватару Ендо. 30-годишният японец е

...
Ливърпул уреди капитана на Щутгарт Ватару Ендо. 30-годишният японец е
Коментари Харесай

Ливърпул изненада, взе капитана на Щутгарт

Ливърпул уреди капитана на Щутгарт Ватару Ендо. 30-годишният японец е отбранителен халф, само че може да играе и като централен бранител.

Още през вчерашния ден мърсисайдци са договорили персоналните условия на играча, след което са се разбрали и с „ швабите “ за договорка на стойност 18 милиона евро.

От немския клуб към този момент са разрешили на Ендо да пътува за Ливърпул и той ще го направи още през днешния ден, с цел да премине медицински прегледи.

Така Юрген Клоп най-накрая ще се снабди с отбранителен халф, откакто клубът не съумя да завоюва борбите с Челси за Мойсес Кайседо и Ромео Лавия.

Феновете на Ливърпул обаче надали ще са въодушевени, че след упоменатите имена, за които бяха предложение надлежно 110 милиона и 60 милиона паунда, изборът е паднал върху 30-годишен състезател от тим, който през предишния сезон се бореше за оцеляване.

През последната акция обаче японецът е измежду топ 3 на халфовете в Бундеслигата във връзка с статистиката за отнети топки, пасове и единоборства.

Според медиите на Острова Ливърпул ще се опита редом да притегли и още един полузащитник.

„ Скай спортс “ твърди,че мърсисайдци са възобновили интереса си и към Софиан Амрабат и към този момент договарят с Фиорентина за него. Към него интерес демонстрира и Манчестър Юнайтед. „ Дейли Мейл “ пък твърди, че името на Райън Гравенберх от Байерн (Мюнхен) също е още веднъж на дневен ред.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР