Ливърпул ще инициира късен фитнес-тест за Мохамед Салах и Жоел

...
Ливърпул ще инициира късен фитнес-тест за Мохамед Салах и Жоел
Коментари Харесай

Салах и Матип с фитнес-тест за Юнайтед, Алисон е здрав

Ливърпул ще инициира късен фитнес-тест за Мохамед Салах и Жоел Матип преди неделния двубой против Манчестър Юнайтед. Сигурно е, че Алисон Бекер се завръща в тима на Юрген Клоп.

Египтянинът Салах бе контузен при успеха с 2:1 над Лестър Сити, последният мач преди националната пауза. Камерунецът Матип пък е навън от успеха с 1:0 над Шефилд Юнайтед през предишния месец.

„ Алисон наподобява изцяло възобновен. Другите към този момент направиха занятие, а предстоят още две. Трябва да забележим по какъв начин ще се оправим с тази обстановка, само че има още две тренировки”, призна Клоп пред Sky Sports.

„ Изглеждат добре и тримата, само че няма нищо несъмнено. Салах и Жоел ще би трябвало да минат през фитнес-тест, с цел да се подсигурим”, разяснява още Клоп.

Запитан каква приятност му носи дуела Юнайтед – Ливърпул, германецът сподели: „ Голямо. Това е солта на супата. Готвим се за този мач цяла седмица, само че е след национална пауза. Същото е и за двата тима. Играчите, които играха за националните си тимове, се върнаха здрави, което е доста значимо. Имахме три-четири дни за тренировки, което е супер. Обичам така”.

Ливърпул може да изравни най-хубавата победна серия във Висшата лига – от 18 следващи на Манчестър Сити, в случай че победи Юнайтед. Клоп ще би трябвало да победи Ман Юнайтед, с цел да я изравни, нещо, което не е правил с Ливърпул във Висшата лига.

„ Не знаех, че не сме печелили тук, откогато съм аз, защото не мисля за тези неща. Нека опитаме да е за първи път и да се представим по допустимо най-хубавият метод. Ако те ни победят, поздравления. Няма по какъв начин да сме нервни, откакто сме в такава серия и вършим история. Момчетата са спокойни и доста амбицирани”, продължи Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР