Ливърпул проявява интерес към десния бек Калвин Рамзи и предложението

...
Ливърпул проявява интерес към десния бек Калвин Рамзи и предложението
Коментари Харесай

Ливърпул набеляза шотландски защитник

Ливърпул демонстрира интерес към десния бек Калвин Рамзи и предлагането на англичаните към Абърдийн може да внесе рекордна сума в касата на шотландския клуб, оповестява Скай Спортс. Според информацията, 18-годишният футболист е гласен за запаса на Трент Александър-Арнолд.
 Юрген Клоп: Твърде доста се приказва за прехвърлянето на Ерлинг Халанд
Юрген Клоп: Твърде доста се приказва за прехвърлянето на Ерлинг Халанд

Привличането му в Сити ще докара пазара на напълно друго равнище, споделя експертът

Скай Спортс заяви през януари, че Абърдийн към този момент е отхвърлил една оферта за бранителя и тя е била от Болоня. Италианците са желали да привлекат Рамзи чартърен против 830 хиляди лири и с уговорка за наложително откупуване на правата в размер на 3.3 милиона. Абърдийн обаче би се разделил с гения си за доста по-голяма сума от досегашния връх, който е точно 3 милиона лири.

Самият Рамзи завоюва през тази година наградата за най-хубав млад състезател в шотландското състезание. Той твърди, че точно Александър-Арнолд е футболистът, от който научава най-вече за позицията.

" Аз съм краен бранител и за мен е наслаждение да виждам Трент, неговите центрирания и техниката му. Старая се да стигна точно това равнище. Анди Робъртсън от Ливърпул и Тиърни от Арсенал също са футболисти, от които се изучавам. Мисля, че някой ден мога да ги настигна ", споделя младокът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР