Ливърпул оглавява класирането, но трофеите във витрината са тези, които

...
Ливърпул оглавява класирането, но трофеите във витрината са тези, които
Коментари Харесай

Моуриньо: Ливърпул води, но трофеите са това, което се брои

Ливърпул оглавява класирането, само че трофеите във витрината са тези, които се броят, съобщи мениджърът Жозе Моуриньо преди мача на Манчестър Юнайтед против мърсисайдци в неделя от 18 часа. 

Отборът на Юрген Клоп е непобеден през този сезон, само че германецът към момента няма купа на " Анфилд " и това може да изиграе значима роля в този мач и през сезона като цяло. 

" Трофеите имат значение. Това е правилно най-много тогава, когато имаш капацитета да се бориш за такива и постоянно тогава, когато заявяваш директно упоритости за нещо огромно. Юрген към този момент сподели, че те желаят да завоюват Висшата лига и това е огромната им цел ", съобщи португалецът.

Юнайтед ще гостува на Ливърпул с доста проблеми. Маркос Рохо бе контузен в мача с Валенсия, а в лазарета са още Виктор Линдельоф и Алексис Санчес. Люк Шоу, Крис Смолинг, Матео Дармиан и Антони Марсиал пък ще бъдат под въпрос до последния миг, като и четиримата пропуснаха гостуването на Валенсия.

Титуляри на " Анфилд " ще бъдат възобновените Маркъс Рашфорд, Джеси Лингард и Ашли Йънг.

" Играем против водача в шампионата и тим, който е във върхова форма, само че и ние имаме качества и капацитет. Дори с тези проблеми с избора на тактичност, метод и философия, ние отново разполагаме с тим, който може да се пребори за успеха ", добави Моуриньо.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР