Ливърпул официално се похвали с първото си ново попълнение за

...
Ливърпул официално се похвали с първото си ново попълнение за
Коментари Харесай

Ливърпул с първо ново попълнение за лятото

Ливърпул публично се похвали с първото си ново попълнение за това лято. Това е 17-годишният гений на Цволе Сеп ван ден Берг. Централният бранител, който през последния сезон записа 15 мача в Ередивизи, бе мечтан от ПСВ Айндховен, Аякс и Байерн (Мюнхен).

Според " Би Би Си " мърсисайдци ще платят в началото 1.1 милиона паунда младежкия национал на Холандия, като сумата може да нарасне до 4.4 милиона с бонусите.

Ван ден Нерг ще се причисли към Ливърпул на 1 юли. От " Анфийлд " оповестиха, че той е подписал дълготраен контракт с клуба.

" Чувството е необикновено. За мен това е най-големият клуб в света. Идването ми тук е сбъдната фантазия. Много съм разчувствуван. Разбира се, Юрген Клоп е страховит човек и е една от аргументите да дойда тук. Мисля, че това е най-хубавото място за мен. Надавам се да изиграя доста мачове за Ливърпул ", съобщи Ван ден Берг.

" I’ve seen what kind of players from the Academy grew into the first team here. It is unbelievable, especially when this kind of big club does that. " pic.twitter.com/Uep7fwEtTM
— Liverpool FC (@LFC) 27 юни 2019 година

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР