Ливърпул - Манчестър Сити Тази вечер от 21:45 часа на

...
Ливърпул - Манчестър Сити Тази вечер от 21:45 часа на
Коментари Харесай

Шампионска лига НА ЖИВО: 1/4-финалите на Анфийлд и Камп Ноу

Ливърпул - Манчестър Сити
Тази вечер от 21:45 часа на митичния стадион " Анфийлд " Ливърпул посреща Манчестър Сити в огромното британско дерби от 1/4-финалите на Шампионска лига.
Две от най-страховитите офанзиви в Европа се изправят една против друга. Играчите на Юрген Клоп имат 103 попадения във Висшата лига и Шампионска лига през този сезон, като също така Ливърпул към момента нямат проваляне в конкуренцията.
Манчестър Сити позволи едно проваляне, като Базел завоюва в Манчестър в мач-реванш от 1/8-финалите, който бе без значение след " небесно-синята " победа в Швейцария с 4:0. Освен това възпитаниците на Хосеп Гуардиола имат единствено едно проваляне във Висшата лига през този сезон, което пристигна след голов театър и 4:3.
Срещата може да следите онлайн в SportLive.bg .
Барселона - Рома
Устремилият се към требъл отбор на Барслеона се изправя пред следващото си затруднение по пътя към финала в Киев от Шампионска лига - Рома. Двата отбора ще премерят сили довечера от 21:45 часа на стадион " Камп Ноу " в каталунската столица.
Един от огромните любимци в шампионата Шампионска лига Барселона продължава похода си в конкуренцията. Ернесто Валверде прави впечатляващ дебютен сезон. Той и момчетата му към момента нямат проваляне в Ла Лига, като са на край за Купата на Краля и на 1/4-финал в най-комерсиалния футболен шампионат.
Тимът на Рома изтегли една от късите клечки в жребия на конкуренцията. " Вълците " са устремени към 1/2-финалите, като това може да се случи за първи път в историята на участията им в тази конкуренция.
Срещата следете онлайн в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР