Ливърпул измъкна три точки от Кингс Пауър и се изкачи

...
Ливърпул измъкна три точки от Кингс Пауър и се изкачи
Коментари Харесай

Ливърпул измъкна трите точки срещу Лестър в луд мач

" Ливърпул " измъкна три точки от " Кингс Пауър " и се изкачи на пето място в генералното класиране на британското състезание по футбол. Отборът на Юрген Клоп победи с 3:2 " Лестър Сити " и към този момент имат актив от 11 точки след шест кръга, колкото има и четвъртият " Тотнъм ". " Челси " е с 13, а манчестърските грандове " Сити " и " Юнайтед " са отпред с по 16.

" Ливърпул " поведе в 15-та минута, когато Мохамед Салах получи топката в наказателното поле от Филипе Коутиньо и преодоля Каспер Шмайхел с глава. Бразилецът самичък повиши на 2:0 в 23-та минута с гол от директен свободен удар, само че Шинджи Оказаки понижи изоставането на домакините в добавеното време, когато Симон Миньоле позволи неточност при центриране, пропусна да избие топката и тя попадна в непокрития японец.

Джордан Хендерсън възвърне двата гола задатък за мърсисайдците в 68-та минута след контраофанзива, а по-късно пристигнаха и миговете на Миньоле и Джейми Варди. Нападателят понижи в 69-та, когато стражът на гостите отклони право към него шут на Демарай Грей, а в 73-та Миньоле събори Варди в наказателното поле с несъответстваща интервенция. Вратарят на " Ливърпул " обаче избави шута на тарана на " Лестър ".

Загубата остави " Лестър " на 16-о място с актив от четири точки, колкото имат и тимовете над и под чертата на изпадащите - " Брайтън " и " Уест Хем ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР