Ливърпул и Милан играят при резултат 1:1 в един от

...
Ливърпул и Милан играят при резултат 1:1 в един от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул 1:2 Милан, шокиращ обрат преди почивката

Ливърпул и Милан играят при резултат 1:1 в един от най-интересните мачове от първия кръг на груповата фаза в Шампионската лига. Фикайо Томори си означи автогол в 9-та минута, а Мохамед Салах изпусна дузпа 6 по-късно. Анте Ребич изравни в 42-та минута.

Домакините започнаха с натиска още през цялото време. Така в 3-ата минута Андрю Робъртсън центрира и топката стигна до Ориги, който сподели неакуратен мерник. В 5-ата шут на Жота беше блокиран от Фикайо Томори в корнер.

В 8-ата Жоел Матип стреля с глава право в ръцете на Майк Менян. Минута по-късно Александър-Арнолд проби в наказателното поле пред погледа на Леао и шутира от дребен ъгъл, а топката рикошира в шпагата на Томори и прескочи Менян за 1:0.

Предимството на домакините обаче беше умопомрачително и в 15-та минута те можеха с лекост да водят с 2:0. "Мърсисайдци " получиха право да извършват дузпа, а Мохамед Салах се нагърби с отговорността, само че Менян избави, а по-късно реагира и при добавката на Жота.

Последаха удари на Александър-Арнолд и Матип, които бяха избавени от вратаря. В 30-ата Салах нанесе отдалечен удар, който беше избит от Менян в корнер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР