Ливърпул и Челси завършиха 1:1 в мач от 3-тия кръг

...
Ливърпул и Челси завършиха 1:1 в мач от 3-тия кръг
Коментари Харесай

Челси си тръгна с точка от „Анфийлд“

Ливърпул и Челси приключиха 1:1 в мач от 3-тия кръг на британското футболно състезание. Гостите играха с човек по-малко цяло полувреме, само че все пак съумяха да си тръгнат с точка от „ Анфийлд “.

Кай Хаверц даде задатък на Челси в 22-та минута, когато засече с глава центриране на Рийс Джеймс от ъглов удар. Именно младият британски национал бе изпъден в края на полувремето, когато игра с ръка пред голлинията след удар на Жота. Първоначално реферът не изгони Джеймс, само че след ревизиране на обстановката с ВАР извади червен картон на бранителя и свири дузпа за Ливърпул.

Мохамед Салах осъществя невъзмутимо от бялата точка, пращайки Едуар Менди в противоположния ъгъл, с цел да изравни резултата. След почивката Ливърпул натисна, само че Менди направи страховит мач и не разреши топката да мине в мрежата му.

Салах, Ван Дайк и Фабиньо имаха опция да вкарат втори гол за Ливърпул. За гостите пък шансове се откриха пред Ромелу Лукаку и Матео Ковачич, само че и те не съумяха да осъществят.

Така двата тима прекъснаха съвършения си старт и с актив от 7 точки след три кръга разделят 2-3-то място. Ливърпул и Челси имат даже една и съща голова разлика – 6:1. Лидер е Уест Хем също със 7 точки, само че с голова разлика 10:5, а Евертън е 4-ти също с две победи и тъждество от началото на сезона.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР