"Листата ни за изборите за Европейски парламент е съставена от

...
"Листата ни за изборите за Европейски парламент е съставена от
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Листата ни е съставена от патриоти прагматици

"Листата ни за изборите за Европейски парламент е формирана от патриоти прагматици, за разлика от другите листи, които са формирани от патриоти политици. Има представители на междинния и дребния бизнес, които не са професионални политици, само че са хора, крепко стъпили на земята, хора, потвърдили се в работата си. С такива хора мъчно може да се похвали някой. Включително имаме представители на много етноси, в това число на ромския етнос. Ние ще се подчиняваме само на националните ползи на България – не на нечии партийни или други централи ", съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов, откакто записва листата на коалиция "Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) " за присъединяване в изборите за Европейски парламент.

Симеонов сподели, че няма да се съревновават или да се опълчват на съперниците си. По думите му налице била цялостна готовност в НФСБ и СЕК. "Естествено, че се борим за наличие в Европейския парламент. Ако народът каже двама или трима (евродепутати), ще бъдем признателни ", сподели още водачът на НФСБ. Според Валери Симеонов не би трябвало да се прави директна връзка сред европейските и парламентарните избори и не би следвало от това да зависи ориста на държавното управление.

"Ако е избор на доверие, дайте да вършим единствено европейски избори, да не вършим локални и да не вършим парламентарни! Или да вършим единствено локални, или да вършим единствено парламентарни! Всички тези избори, цялата тази народна власт е заложена в Конституцията и тя е ослепително аргументирана и тя е потвърдена във всички демократични страни. Ако един избор предопределя всички останали избори или води до смяна на някакво съответствие в партийното позициониране, то тогава дайте да вършим единствено този вид избори! ", уточни Симеонов в отговор на журналистически въпрос.

В ЦИК със Симеонов дойдоха представители на НФСБ, измежду които заместник-председателите на НФСБ Валентин Касабов и Данчо Хаджиев, Христиан Митев, както и водачът на СЕК Георги Манев.

Листата на коалиция "Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа) " за изборите за членове на Европейския парламент ще бъде показана пред обществеността на 24 април (сряда) от 18.30 ч. в хотел "Интерконтинентал " (бивш „ Радисън “), в Голямата зала.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР