Листата на “БСП за България“ за 31-ви ямболски многомандатен избирателен

...
Листата на “БСП за България“ за 31-ви ямболски многомандатен избирателен
Коментари Харесай

„БСП за България“ в община Болярово: Време е държавата да подкрепи малките погранични общини

Листата на “БСП за България “ за 31-ви ямболски многомандатен изборен регион организира заключителна среща с жителите на община Болярово.

Отново бяха регистрирани достиженията на Българска социалистическа партия в ръководството, както и показани уговорките на левицата в идващото Народно заседание и в ръководството на страната.

Пред стотици поданици на пограничната община, пред кмета Христо Христов, претендентите за народни представители потвърдиха, че проблемите на този прелестен български регион няма да бъдат забравени. И че е време страната да поддържа дребните погранични общини.

Действията на Българска социалистическа партия за община Болярово ще бъдат ориентирани за възобновяване на закрития граничен полицейски сектор, за обезпечаване на ремонт на пътната права от Кошу дере до село Стефан Караджово и за осъществяване на първи стъпки за реализиране  на квалифицираната от кмета Христо Христов и неговия екип стратегия „ Странджа – Сакар “.

Кандидатската листа акцентира, че това са сложни, само че не и  невъзможни задания. За да я има община Болярово, с цел да има младежи в нея.

Боляровци обявиха своята поддръжка за „ Българска социалистическа партия за България “ с номер 28 в интегралната бюлетина и показаха вяра, че следва по-добро бъдеще за Странджа-Сакар.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР