Според домакина на Mad Money по CNBC Джим Креймър, Apple

...
Според домакина на Mad Money по CNBC Джим Креймър, Apple
Коментари Харесай

Интеграцията на AI ще тласне Apple до нови висоти – Джим Креймър

Според домакина на Mad Money по CNBC Джим Креймър, Apple може доста да се възползва от консолидираното на технологията за изкуствен интелект (AI), с цел да подтиква идната вълна на приемане.

Креймър изрази убеждението си, че изкуственият разсъдък ще играе основна роля в обновяването на предложенията на Apple, изключително наблягайки евентуалното му влияние върху производителя на iPhone. Той допусна, че приемането на AI може да притегли позитивно внимание за Apple, намеквайки за диалозите, които е имал с основния изпълнителен шеф на Apple Тим Кук, които са го оставили с оптимистични визии за вероятностите на VisionPro, без да разкрива съответни детайлности.

Повтаряйки настроенията от разнообразни страни, в това число Креймър, е явно, че Apple изостава от своите съперници в AI нововъведенията, като в същото време изпитва намаляващо публично внимание и ангажираност. Въпреки стартирането на VisionPro по-рано тази година, Apple се сблъска с понижаване на производството заради слабото търсене.

Тази вероятност евентуално е подтикнала Креймр да поддържа интеграцията на AI. Въпреки че Apple и преди се е впускала в AI с разнообразни принадлежности и инфраструктурни корекции, нейният скорошен ход беше явен, когато пренасочи личния състав от своя план за електрически транспортни средства към начинания за AI, съвпадайки с интервал на засилен фокус върху AI в цялата софтуерна промишленост.

Докато Гугъл и Microsoft показаха актуализации на своите AI планове, Apple показа MM1, огромен езиков модел, демонстрирайки своя ангажимент към напредъка на AI. Отдадеността на Apple на AI беше в допълнение подчертана от Кук по време на диалога за облагите на компанията през второто тримесечие, където той изрази оптимистично отношение към генеративния AI и акцентира забележителните вложения в технологията.

Тъй като Apple укрепва своята опора в AI пейзажа, привеждането в сходство с водещи AI-ориентирани компании като NVIDIA наподобява неизбежно в дълготраен проект.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР