Листът с нарушения в Министерството на културата е огромен. Това

...
Листът с нарушения в Министерството на културата е огромен. Това
Коментари Харесай

Служебният министър на културата - за нарушенията в министерството

" Листът с нарушавания в Министерството на културата е голям. " Това сподели в изявление за предаването „ Неделя 150 “ по БНР служебният министър на културата професор Велислав. „ Празната кутия се извърши до последно с информация, за която не съм предполагал, във връзка с вредите в министерството. Аз всяка седмица давам конференция – това е знамение, което не се е случвало в министерството през последните 20 години, в случай че не са и повече.
За страдание, вредите са в подобен размер, че виждам, че би трябвало да предлагам на публицистите не  повече от 4 или 5 феномени , защото всичко останало още веднъж потъва в тишина. Те са толкоз доста, че не могат да бъдат обработени нито от публицистите, нито от тези, които ги слушат и четат. Може би, това е положителната тактичност, само че листът с нарушавания е голям. Мога да го покажа точка по точка. Това е смайващо “, добави той.
 Минеков: Българска национална телевизия национална телевизия ли е или на генералния шеф? (ВИДЕО) Минеков: Българска национална телевизия национална телевизия ли е или на генералния шеф? (ВИДЕО)
Дали Българска национална телевизия е национална телевизия или телевизия на генералния шеф? Този въпрос зададе служебният министър на културата проф. Велисла...
Професор Минеков разяснява и случая с Ларгото. Припомняме, че в понеделник служебният министър на културата заяви, че Брюксел не признава над 50% от изхарчените 15.8 млн. лева евросредства за ремонта на Ларгото в София. Той предвижда, че най-вероятно ще се наложи тези пари да бъдат заплатени от бюджета на Министерство на културата.
„ Това е още един удар върху бюджета, който така и така е незабележим. Това е систематично заличаване на това, което получаваме през Министерство на финансите “, добави той. Минеков уточни, че нарушаванията са доста тежки и при Яйлата. „ Можете да сте сигурни, че няма да простя, без значение от хеви метъл екс кмета на Каварна “, добави служебният министър и уточни, че сигналът ще бъде предаден към европейската прокуратура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР