Лишаване от свобода чрез настойничество - така лаконично 47-годишният син

...
Лишаване от свобода чрез настойничество - така лаконично 47-годишният син
Коментари Харесай

Синът на Шер се дрогира от 11-годишен

Лишаване от независимост посредством наставничество - по този начин сбито 47-годишният наследник на певицата Шер посрещна настояването ѝ да управлява изцяло неговия живот. Звездата счита порасналото си момче за некомпетентно да се грижи за себе си поради корист с опиати и проблеми с психологичното здраве. Затова е подала молба във Върховния съд на Лос Анджелис за настойничество над него.

Илайджа Блу Олман, който е музикант, води дългогодишна битка да се отърве от зависимостта си от дрога и алкохол.

Периодично влиза в разнообразни клиники за лекуване. Даже твърди, че от няколко години е чист, само че 77-годишната му майка не мисли по този начин. Миналата година до медиите доближава правосъдна декларация, подписана от някогашната брачна половинка на музиканта, съгласно която известната певица е платила на четирима мъже да отвлекат сина ѝ.

Това се случило през ноември 2022 година По това време Илайджа и жена му Марианджела Кинг се намирали в хотел в Ню Йорк в опит да спасят връзката си, откакто година по-рано се разделили. Планът им обаче е осуетен от мъже, които нахлуват в хотелската стая и водят Илайджа срещу волята му в клиника в Мексико.

Твърди се, че Шер и някогашната ѝ снаха са във омраза от години. Двете взаимно се обвивняват за тежкото положение, в което Илайджа е изпаднал. В молбата за настойничество над него певицата твърди, че Марианджела е имала разрушително наличие в живота му. Противопоставяла се е на всички старания той да получи съответна помощ за решение на проблемите си.

“Тяхната бурна връзка е белязана от цикъл на пристрастяване към опиати и рецесии на психологичното здраве ”, написа в молбата си до съда Шер.

Марианджела Кинг също е певица. Поп звездата я посреща много хладно, когато влиза в живота на проблематичния ѝ наследник. След сватбата си през 2013 година младоженците безусловно бягат надалеч от Шер, с цел да се спасят от намесата ѝ в живота им. През 2021 година Илайджа подава молба за бракоразвод, акцентирайки непреодолими разлики със брачната половинка си, само че и досега той не е финализиран.

През предходната година Марианджела Кинг написа до съда, че двамата въпреки всичко са постигнали взаимно единодушие да се разведат, само че то не може да бъде осъществено, защото е изгубила връзка с него след отвличането му по поръчка на неговата майка.

Тя декларира също, че не е съгласна той да бъде подлаган на различни способи за лекуване на своите зависимости, включващи “спане в клетка с още шестима души ”.

След новината, че Шер желае настойничество над сина си, някогашната снаха още веднъж наруши мълчанието си. Заяви, че изрично е срещу сходно нещо, защото го счита за надълбоко тревожно.

Изненадващо юристите на Илайджа внесоха в съда в Лос Анджелис молба от негово име да бъде прекъснато точещото се от 2 година бракоразводно дело с Марианджела Кинг. В нея се показва, че двойката е работила доста върху връзките си и се е помирила.

Някои американски медии обаче считат, че това е ход да бъде възпрепятстван опитът на Шер да се трансформира в единствен разпоредник с имуществото и живота на своя наследник. В молбата си за настойничество тя категорично показва, че снаха ѝ не може да бъде подобен, защото двамата от дълго време не живеят дружно, а и е съдействала положението му да се утежни, тъй като е съдействала да бъде изведен от лечебно заведение.

Илайджа се ражда по време на сложната любовна връзка на Шер с музиканта Грег Олман. Тя се омъжва за него три дни откакто получава правосъдно решение за бракоразвод с първия си брачен партньор. Още на деветия ден от сватбата с новия обаче още веднъж подава молба за бракоразвод, защото е шокирана от пристрастеността му към опиати и алкохол.

В последна сметка Шер и Грег се сдобряват и остават дружно в продължение на 3 година По-късно тя ще признае, че никой не я е карал да се усеща толкоз щастлива.

Заради зависимостта на Грег от опиатите обаче се пробва да държи Илайджа надалеч от него. Когато става на 7 година, го изпраща в пансион. Той доста страда и счита, че го е направила, с цел да има повече време за кариерата си. По време на ваканциите поддържа връзка най-вече с многочислените известни любовници на майка си. На 11 година за първи път пробва какво е въздействието на опиатите и му харесва. Често прибягва до хероин, когато става част от метъл и рок банди.

Получава първата си китара от басиста на Kiss Джийн Симънс. Когато е единствено на 13 година, майка му го включва като китарист в свое турне. Смята, че има гений, който елементарно може да го изстреля до музикалния връх. Злоупотребата с дрога и лекарства обаче поставя на пауза кариерата му. Между двамата стартират разправии, които стават все по-публични.

“Не пострадвам от никакъв проблем, който нямат и милиони хора в Съединени американски щати. Аз съм майка и моята работа е да се опитам да оказа помощ на децата си, както вършат и другите родители ”, споделя Шер в отговор на въпрос дали в действителност е поръчала отвличането на сина си и насилственото му вкарване в клиника.

Звездата има и още едно дете от първия си брачен партньор Сони Боно. Родената като момиче Чейстити претърпя интервенция за промяна на пола и се превръна в мъж през 2010 година

На 47 години Илайджа Блу Олман е толкоз зле, че звездата подаде молба за настойничество.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР