Лисандро Мартинес спечели първия си медал от Световно първенство, когато

...
Лисандро Мартинес спечели първия си медал от Световно първенство, когато
Коментари Харесай

Бивш играч на Манчестър Юнайтед: Лисандро Мартинес сигурно е бесен

Лисандро Мартинес завоюва първия си орден от Световно състезание, когато Аржентина надви над Франция с дузпи, откакто двата тима стигнаха до тях, правейки 3:3 след постоянното време и продълженията.

Въпреки това, бранителят на Манчестър Юнайтед не игра нито една минута на финала, защото Николас Отаменди от Бенфика го изпревари за позицията в сърцето на отбраната на Лионел Скалони. Всъщност звездата на " алените дяволи "  започна единствено два от седемте мача на Аржентина в шампионата и Пол Паркър има вяра, че ще гледа на това като на " неприятен опит ".
" Когато го гледах, в никакъв случай не съм имал възприятието, че той не желае да е там. Но несъмнено, той би трябвало да е бил гневен, че Николас Отаменди играе вместо него, което е цялостна полуда. Без подозрение ще бъзе отчаян. Той завоюва финала, само че не игра на него и това е необичайно. Друго е възприятието да спечелиш орден и да го сложиш на врата си, когато не си съдействал в действителност за тима на терена. Той ще се върне с орден и неприятен опит ", показа някогашната звезда на " алените дяволи ".
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР