Лиса Мари Пресли беше изпратена с поклонение в неделя в

...
Лиса Мари Пресли беше изпратена с поклонение в неделя в
Коментари Харесай

Присила Пресли изпрати покойната си дъщеря Лиса Мари с емоционална реч

Лиса Мари Пресли беше изпратена с поклонение в неделя в фамилното имение Грейсленд в Мемфис, щата Тенеси.

Нейната майка, 77-годишната Присила Пресли, излезе на подиума , с цел да поговори за живота на Лиса Мари и трите ѝ дъщери – Райли Кио, близначките Финли и Харпър Локууд, както и починалия ѝ наследник Бенджамин Кио. Присила прочете обръщение и стихотворение на една от внучките си .

„ Ще прочета нещо, което моята внучка написа, за всички вас. И това споделя всичко “, показа Присила, четейки от телефона си, описват от. „ Нямам концепция по какъв начин да опиша майка си с думи. Истината е, че са прекалено много. Лиса Мари Пресли беше икона, модел за подражателство, супергерой за хора по целия свят. Но мама беше моята икона, моят модел за подражателство, моят супергерой, по доста повече от един метод. “

„ Дори в този момент не мога да осъзная всичко, което би трябвало да се разбере или знае за нея. Но както тя постоянно споделяше, „ Ще направя всичко допустимо “, продължи да чете Присила, преди да стигне до самата поема, озаглавена „ Старата душа “ .

„ През 1968 година тя влезе в нашия свят, родена нежна, изтощена, само че мощна. Тя беше деликатна, само че изпълнена с живот. Винаги е знаела, че няма да остане тук прекомерно дълго. Детството мина с едно мигване на нейните зелени очи. Тя по-късно сътвори лично семейство. После се появи второто ѝ дете, което я докара до съмнение. Възможно ли е това да е ангелът, който ме води вкъщи? “, прочете още Присила, борейки се със сълзите.
 Животът на Лиса Мари Пресли в фотоси  Животът на Лиса Мари Пресли в фотоси  Животът на Лиса Мари Пресли в фотоси  Животът на Лиса Мари Пресли в фотоси
„ Времето, несъмнено, отлетя. Беше време за покруса. Тя знаеше, че е покрай края. Това е виновността на оживелите, биха споделили някои, само че разрушено сърце беше повода за нейната гибел “, продължи тя. „ Сега тя е вкъщи, където постоянно е било мястото ѝ, само че на сърцето ми му липсва нейната обич. Тя знаеше, че я обичам. Страхувам се, че в никакъв случай няма да я докосна. Но остарялата душа е постоянно с мен. Тя не се носи от горната страна. “

„ Това споделя всичко и благодаря на всички, че сте тук “, приключи Присила, говорейки към публиката. „ Сърцето ни е разрушено, Лиса, и всички те обичаме. “

По време на поклонението тирада произнесе и брачният партньор на Райли Кио, Бен Смит-Петерсен , а от думите му стана ясно, че дружно с огромната щерка на Лиса Мари са станали родители. Бен прочете писмо на брачната половинка си, написано в памет на майка ѝ.

„ Благодаря ти, че ми сподели, че любовта е единственото нещо, което има значение в този живот. Надявам се, че мога да обичам щерка си по метода, по който ти обичаше мен, и по метода, по който ти обичаше брат ми и сестрите ми “, прочете Бен, разкривайки обществено за за първи път, че той и Райли имат момиче, а Лиса Мари е станала баба преди гибелта си .
                             

На прочувствената гала участва още артистът Остин Бътлър, който изигра ролята на Краля на рока в биографичния филм „ Елвис “ от 2021 година Херцогинята на Йорк Сара Фъргюсън също произнесе тирада, а измежду музикалните звезди, които участваха с осъществявания, бяха Аксел Роуз и Аланис Морисет.

Поклонението в неделя беше отворено за обществеността и се предаваше онлайн за тези, които не можаха да участват персонално.

Лиса Мари беше положена в Грейсланд, където са заровени още синът ѝ, татко ѝ и други членове на фамилията , в това число родителите на Елвис - Върнън и Гладис, и баба му Мини Мей. Там е сложена и мемориална плоча за брата близнак на Елвис, Джеси, който умира при раждането.

Лиса Мари Пресли, единствената щерка на Присила и Елвис Пресли, умря на 54-годишна възраст на 12 януари. Тя беше откарана по неотложност в болничното заведение след сърдечен арест в дома си в Калабасас, Калифорния.

„ Присила Пресли и фамилията на Пресли са шокирани и унищожени от трагичната гибел на тяхната обичана Лиса Мари “ , удостовери по-късно представител на фамилията пред ET. „ Те са надълбоко признателни за поддръжката, любовта и молитвите на всички и молят за усамотение в този доста сложен миг. “
 Признаци на сърдечен арест  Признаци на сърдечен арест  Признаци на сърдечен арест  Признаци на сърдечен арест
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР